tiistai 19. heinäkuuta 2016

Ihanan kaameat korot

Ah, lepoviikkoa treeneistä. Eilisen nukuin aivan totaalisesti ja hyvällä omallatunnolla, oikeastaan koko päivän. Miehelläkin alkoi loma, joten yhteistä aikaa on, toinen ihanaa huokaus. Pääsi heti hitsailemaan painonnostopenkkiin lisää tukea ;). Siitä prokkiksesta kerron enemmän ensi kerralla.

Mutta olen jotenkin aivan hulluna kenkiin,jotka eivät ole ihan peruskorkkarit. Näyttävät korut ja kengät on mun juttu. Nämä kengät ostin muutama vuosi sitten...älä naura...mutta H&M.. ja en päässyt käyttämään, kun nilkka meni. Nyt uskalsin ottaa käytöön ja ihana kävellä! Tuli mimmiinkin 15cm lisää pituutta! 3cm on edessä platformia. Jäähän tuohon korkoa nilkalle kuitenkin. Sellaista farkkukangasta kenkien materiaali, ja hyvät käytössä. Kuvat, kiitos..:)


Fire, walk with me...Grauh!


Kun jäi synnytyssairaalaan se pituus, niin näillä sitten korjataan asia. Olen sentään vähän pidempi kuin äitini..hän oli hattu päässä 157cm. Pieni ja pirun pippurinen. 

xox
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tili kaapattu

Moikka kaikille! Näköjään tämä että googlen tili kaapattuna tai ainakin hyökkäys päällä. Voihan piip. Pistän uuden blogin pystyyn ja tulen...