sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannuksen jälkeen, tuunatut muffinssit

Sunnuntaissa mennään jo, mihin tuo viikonloppu katosi? Rentoutumiseen ja saunaan luultavavasti.
Meillä otettiin Juhannus löysin rantein vastaan, ja aika pitkälti ilman kameraakin.

Pari kuvaa tuli napattua aivan uskomattoman ihanasta maisemasta keskellä yötöntä yötä! Kello oli noin keskiyö, kun hiippailin pihalle, aivan hiljaista. Tunnelma oli rauhallinen, seesteinenkin. Hiippailin varpasillaan, en halunnut rikkoa sitä hiljaisuutta. Sumun noustessa yön mystisyys ja taianomainen tunnelma vain korostui...


Ruokapuoli oli perinteistä perinteisin: uusia perunoita, tilliä, silliä, voita, grillistä makkaraa ja meni pihviäkin kivasti.
Jälkkäriksi tein muffinssea (suklaata unohtui siis ostaa ja iski makean himo). Omaan makuuni niistä tuli kuivia. Olivat myös 5min liikaa uunissa.
Ok, eli hyvä "syy" tuunata niitä mansikoilla ja kermavaahdolla. (Ja ne mansikat unohtui, joten mansikkahilloa tilalla)

Eli, tein siis suklaamuffinseja. Jotenkin ajattelin, että ne maistuivat enempi kakkupohjilta joten siis tehdään minikakkuja!

Muffarit kahteen osaan, väliin kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Päälle mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Jos olisin muistanut niin päällä olisi ollut kermavaahtoa ja mansikkaa. Hyvä syy tehdä toistekin? ;)

Aika hyvä idea kyllä pidemmälle vietynä: minikakkuja. Noitahan voisi tehtailla vaikka kuinka paljon ja väliin laittaa vaikka mitä! Jokaiselle oman makuinen kakku.. kunhan porukkaa ei ole paljon. Aika homma esim. häihin tms... mutta pienemmälle porukalle!

Ja sokerihumala oli todellinen :). 

Hyvää tulevaa viikkoa, 

xox

2 kommenttia:

 1. The food looks delicious, but the scenery is STUNNING! Wow!

  Raindrops of Sapphire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It was amazing... peace, silence.. midsummer fest :) Magical night!

   Poista

Influenssapäiväkirjat, päivä 4

Tapaus influenssa: Tartuntapaikka: luultavasti miehen työpaikka Aikajana ennen tätä hetkeä: Sunnuntaina hiihtoa ja salitreenit molemm...