Top Social

Style, fashion and beauty

Päiväni 1 ja uusi tavoite: voimanostokisat tulevaisuudessa


Tämä idea on aika suoraan pöllitty Maiculta, luvan kanssa toki :) Eli mitähän sitä tulee puuhattua aina välillä? Samalla tulee vähän treeniasiaa, kun tavoitteet menivät korkeammalle kerrasta.


Päiväni 1, torstai.


Päivän inspiraatio: 

Aloitin aamun pistämällä valmentajalle kyssärin, jossa tiedustelin aika suoraan mitä mieltä hän olisi siirtymisestäni kisoihin, ihan vakavalla pohjalla. Vastaus oli aika ällistyttävä: tällä iällä ja painolla olisi vissiin jopa asiaa jossakin välissä SM-kisoihin...Sain liitteenä viime kisojen naisten +40v tuloksia, ja keppas kappas...nykytilani olisi siinä 4-5, siis SM- tasolla! 
Pitänee järkevästi kuitenkin totella valmentajaa ja aloitella paikalliskisoilla, kun kuitenkin omat juttunsa sekä kokemusta ei ole ollenkaan. Mutta, ihan mieletön boosti tuli sekä vastauksesta että ajatuksesta, että voisin joskus kisata ihan SM- kisoissa. Arvatkaas, sujuuko treenit vielä suuremmalla intensiteetillä tästä lähtien! :D 

***

Päivän hoksaus:

Viimeaikoina olen aloitellut aamut  ajatuksella: kiitos. Vaikka on stressiä ja muuta, niin loppujen lopuksi asiat rullaavat kuitenkin ihan hyvin. Opettelen uudestaan kiitollisuutta kaikesta, enkä keskity niihin stressiä aiheuttaviin niin paljon. <3 Näin oli eilenkin, hetki kahvimukin kanssa katsellen ympärille: olen elossa, kaikki on mahdollista!


***Aamu alkaa täällä puurolla: kaurapuuroa, jossa marjoja, raejuustoa ja suklaaprodea. Vähän kuin olisi herkku- suklaapuuro, vaan terveellisempi versio siitä. Tämä on ollut jo vuosia sellainen perus- aamiainen ja toimii vieläkin.

Ah, ihan kuin Siperiasta! :D Aamupalan jälkeen sitten suhautin paikalliseen Saleen, ja keskimmäinen kuva näyttää näkyvyyden. Jotenkin vaan rakastan näitä mystisiä, sumuisia kelejä. Ihan kun eläisi jossakin tarussa, Game of Thrones: talvi tulee? 

Ja aina tulee katseltua jälkiä, kun täällä on sellainen 5 suden lauma, oli niistä juttua siitä lehdissäkin. Oma motivaationsa pistää tossua toisen eteen?

Oma taktiikkani on koiruleiden kanssa, notta takaisin tullessa auto parkkiin ja lenkille itsekseni. Näin ei tule kenellekkään pahaa mieltä ja tämän jälkeen voi keskittyä heihin kokonaan. 

Raikas ilma, vapaus, oma rauha, luonto ja Spotify, omaan makuun parhautta lenkillä! Huomasin, että vielä vähän stressikortisoli meinaa vaikutella, kun väsy nopeammin. Tein siis astetta lyhyemmän lenkin kuunnellen kroppaani ja olin armollisempi. Tuo on asia, jota olen joutunut kantapään kautta opettelemaan, kun meinasi mennä vähän pahemman puolelle tuossa aiemmin. 
Oman kropan ja fiilisten kuuntelu on asia nro1 hyvinvoinnin kannalta, nyt sen Maaritkin tajuaa!


***

Tämän jälkeen tuli touhuttua koiruuksien kanssa. Tässä videota vähän, miten lauma säheltää keskenään :D 
Veikko 13v, (vaalein) Vilma 8,5v,(kaunein ;) Väinö 1,3v (tummin) ja pienin Veijo 14vkoa...eikun 15..On he niin <3 vaikka hommaa riittää. Kun mies tuli töistä, niin äkkiä ruokaa kitusiin ja peuroille viemään sapuskaa myös! Olenkohan jo sanonut, että rakastan tätä rauhaa ja luontoa... :) Varmaan jo niin monta kertaa, että puuduttaa!
Paras asuste täällä maalla: otsalamppu! :D Ja vapauttavin asu: yli-isot haalarit ja karvakengät. Vähän kaffea tämän jälkeen ja hetki olemista. Hmm... eli pelaillaan yksi kerrallaan pleikkaa. Olen vähän jumissa tässä, siis aivot narikkaan- peli: Call of duty Black ops ja Zombies. :D Siis voi piip, kun kirolen tässä!Täydellistä vastapainoa liian terveelliselle elämälle, ja stressille! 

Illalla vielä pellolle latuja tekemään, eli mies raivasi ja minä yritin pysyä pystyssä. Ukkokulta hiihti nuorena kilpaa paljonkin, minä lähipuskaan tupakalle. Pienet lähtöerot.... :) Linnuille kauraa myös ja ah, nää maisemat!!! 


***

Siinähän sitä, aika peruspäivää. Suihkuun, oma hetki töllöä, eli Netflix ja Bates motel ja unille. 
Askeleita tuli päivään ihan kivasti, en tarkempaa laita, kun otin aktiivisuusrannekkeen pois jo klo 18, siihen mennessä sellaiset 8000, laitoin sen klo 12, kun en heti muistanut. Mutta hiihto ja muut puuttuu, eli aika aktiivinen päivä kuitenkin!

***

* Fiilis: positiivinen
*Oivallus: ikä ei ole edes hidaste

Vähän vielä hakee muotoaan tämä juttu, mutta kyllä se siitä muotoutuu! 

Jos vielä yhden jutun nappaan Maiculta, niin päivän biisin. Oma valinta on:

KISS: I love it loud. 


"I wanna be a president"
Pitää uskaltaa olla nälkäinen ja haluta enemmän. Näin voi saada myös enemmän..
4 kommenttia on "Päiväni 1 ja uusi tavoite: voimanostokisat tulevaisuudessa"
 1. Ihansuper iloisena täällä kun sain laitettua kivan idean kiertämään ♥ Kiva kuulla sun päivästä näin! Nuo sudenjäljet kyllä pelottaisi mua niin, etten uskaltaisi lähteä yksin ulkoilemaan..huih..sä oot rohkea vaikka tiedän ettei kai ne ihmisten luo tulisi. Hienot maisemat siellä myös, lunta on nyt onneksi täälläkin. Pirtsakkaa talvista viikonloppua ihanuus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Idea on niin mahtava :a Kiitos siitä!! Kyllä mä päivällä menen ihan ok, mutta illalla :D mielikuvitus vielä apuna, niin huh...On kyllä maisemat ja ilmakin niin mieletön, että! Onneksi sielläkin on lunta, piristää vähän pimeyttä :) Ihanaa viikonloppua ihanuus <3

   Poista
 2. Ihana postaus<3 Myös minä haluaisin elää jossain rauhallisessa paikassa kaukana kaupungin rytkeestä. Haaveeni on tosin päästä Turkuun asumaan, mutta maaseutu on kakkosvaihtoehtoni. Ehkä joku päivä:)
  Voi, että kyllä oot aika voimanainen, kun sun tulokset hipoo jo voimannoston arvokisojen tasoa, vau ja vautsi<3 Joku päivä sinä oot varmasti palkintokorokkeella!

  Ihanaa viikonloppua ja koissuille ekstraterkut<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Pakko myöntää, että muutto stadista oli se oikea ratkaisu. En olisi aiemmin uskonut, nuoruudessani...silloin kehä2 oli jo landea ;D
   Kyllä tämä alkaa tuntua vähän siltä jo itsestänikin, että ollaan jonkin äärellä! Jännä, kun tuli puskista, mutta muistan kun jo nuorena tuntui, ettei tavarat paina niinkuin muut sanoivat...:) Voi, kun olisikin! SIihen vähän nyt tähtäilen ja koklailen, josko...

   Ihanaa viikonloppua ihanuus ja koiruuksilta terkut sinne <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9